Kategorier
Uncategorized

Vi behøver ikke tale om det!

Jeg prøvede at gå til psykolog, da jeg arbejdede som IT-projektleder. Forsøgte at forklare alle de mange elementer, jeg gættede på, kunne være årsag til, at jeg havde det skidt. Jeg oplevede det som en uoverkommelig opgave og egentlig også grænseoverskridende at sidde og fortælle private ting til et fremmed menneske. Efter en session var jeg fuldstændig udmattet, og jeg sov ikke engang særlig godt bagefter.

Kropsterapi derimod har den fordel, at du ikke behøver at sætte ord på og analysere alting. Faktisk har du slet ikke brug for at tænke, mens du bliver behandlet. I stedet er du 100% fokuseret på din krop – hvordan den mærkes og de mange forskellige fysiske responser, der kommer på behandlingens stimuli.

Behandlingen er et fantastisk frikvarter for hovedet, og du går ofte afklaret fra en behandling i forhold til beslutninger, du har været i tvivl om – måske fordi du ikke har analyseret og sat ord på?

Det er som om både krop og hjerne får fornyet energi og overskud til at se på godt brugte problemer med et friskt blik. Og så sover du vildt godt bagefter.

Det kræver lidt øvelse at få det maksimale udbytte af behandlingen, men jeg synes, det er indsatsen værd.

Har du lyst til at prøve?