Nakkesmerter

Forløb: Stress, angst, PTSD

Jeg har videreuddannet mig indenfor behandling af stress, angst og PTSD, og tilbyder et intensivt forløb, der strækker sig over 15 uger.

Dit udbytte af de 15 ugers forløb afhænger af, hvordan lige præcis din krop har det, og hvor let eller svært du har ved at “gå med” i behandlingen, men jeg kan garantere, at du vil mærke en positiv forskel.

Vejen til at få det bedre går gennem nedenstående faser.

Forløbet guider dig til

  • At forstå kroppens og hjernens samarbejde, og hvordan det kommer til udtryk som fysiske fornemmelser i din krop.
  • At blive bevidst om din egen krop – dit åndedræt, dine følelser og dine spændinger. 
  • Via behandlingerne at opleve, hvordan dine følelser og tanker hænger sammen med kroppens tilstand.
  • At blive bedre til at styre din opmærksomhed så du lettere kan være med dine følelse og lade dem passere uden at hænge fast i dem. Det vil hjælpe dig til at håndtere følelser som angst og vrede på en god måde.
  • At sænke dit fysiske alarmberedskab til et niveau, hvor vi kan arbejde med dine spændte muskler og de smerter, de giver anledning til – ofte i ryg og nakke, men de kan også komme til udtryk andre steder.
  • At få en bedre søvn, hvilket giver dig større overskud i hverdagen og oplevelsen af øget livskvalitet.

Et forløb på 8 sessioner af 1½ times varighed koster kr. 10.160,-
Du er naturligvis velkommen til at købe en enkelt behandling, inden du beslutter dig for, om et 8 ugers forløb er noget for dig.

Kontakt mig på mobil: 42 50 45 19, hvis du vil vide mere.

Du kan læse mere om min uddannelsesbaggrund her

Specialviden i nervesystemet

ManuVision er centrum for et af de første forskningsprojekter i kropsterapi i verden. Projektet har undersøgt effekten af Manuvision kropsterapi for krigsveteraner med PTSD. Det er sket med udgangspunkt i de særlige teknikker, ManuVision har udviklet til at afhjælpe forstyrrelser i nervesystemet, der følger af chok og traumer, og på baggrund af vores behandler-erfaring og indblik i den nyeste neurovidenskabelige forskning. Vores viden om og erfaring med nervesystemet betyder, at vi har førende kompetencer til at behandle udbredte psykiske lidelser som langvarig stress, angst og depression.
Projektet er gennemført i samarbejde med Rigshospitalet og Syddansk universitet.