Marianne Bachmann
Født i 1971

Lykkeligt gift og mor til to voksne sønner

Kropsterapeut og Cand.scient.

Mine styrker

Jeg bliver ofte beskrevet som rolig, seriøs og kompetent. Det er egenskaber jeg bruger til at skabe et fortroligt rum sammen med dig som klient.

Under behandlingen har jeg udelt opmærksomhed på lige netop din krop og på, hvad der skal til for at gøre det rart for dig at leve i den. Det kan fx handle om at mindske fysisk eller psykisk smerte, øge din energi og din evne til at fokusere, nedsætte kroppens stressniveau og forbedre din søvn.

Min behandling er helhedsorienteret og tager altid udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for dig lige nu. Både i forhold til din krop og din sjæl.

Erfaring

Nysgerrighed har bragt mig en del forskellige erfaringer både professionelt og privat:

Jeg er uddannet Kropsterapeut og Biokemiker og rummer på den måde både at være alternativ behandler og videnskabsmand. Jeg har 20 års erfaring som projektleder fra større organisationer og mindre virksomheder. Siden 2015 har jeg været selvstændig.

Privat er jeg have-entusiast, cyklist, hustru, X-kone, mor, klimatosse, madglad, avislæser og fan af ferier med vandrestøvler og rygsæk. Jeg har selv mere end 10 års erfaring som klient hos ManuVision og ved, hvad det indebærer at ligge på briksen. Den erfaring gør, at du altid føler dig tryg i mine hænder.

Professionelt fokus

Jeg er optaget af hvordan vores liv og de valg, vi træffer, er påvirket af vores nervesystem. Det har virkelig været interessant og overraskende at erfare, hvor stor en del af vores tanker og handlinger, der er betinget af vores biologiske krop. Og også hvor stor en effekt jeg kan skabe ved at behandle kroppen, så dit nervesystem falder til ro. I processen bliver du klogere på, hvornår dit nervesystem kører med dig, så du handler per automatik og havner i den samme dumme situation igen og igen. Den indsigt giver dig langt større frihed til at være i verden som den, du ønsker at være.

Min nysgerrighed er stor, så jeg prioriterer løbende at efteruddanne mig. Som klient kan du derfor være tryg ved, at min faglighed er i orden.

Uddannelser og kurser

Certificeret Chok- Traumebehandler (120 timer), ManuVision 2022
ManuVision Træner, ManuVision 2022
Master Class Avanceret samtaleteknik (7 timer), ManuVision 2021
Master Class Bug og bækken, (7 timer), ManuVision 2020
Anatomi, fysiologi og sygdomslære (300 timer), Likam 2020
ManuVision Kropsterapeut (2 år), ManuVision 2019

“At komme under Mariannes professionelle hænder er en sand fryd for krop og sjæl – og ja, det gør ondt ind imellem, men på den gode måde, når kroppen bliver rusket og “æltet” og hun trykker på ømme punkter. Der bliver i den grad taget fat, så det kan mærkes!! Der er kun godt at sige.”

Jørgen, Konsulent