Det siger mine klienter om mig. Læs anbefalingerne her.

Det er vigtigt for mig, at møde mine klienter i øjenhøjde. Jeg bestræber mig på, at give en individuel og nærværende behandling. Hver gang. Vi har alle forskellige kroppe og sind. og vi er forskellige steder i livet, derfor er det vigtigt for mig, at møde mine klienter hvor end de er.

Der er kun godt at sige

sjæl – og ja, det gør ondt ind imellem, men på den gode måde, når kroppen bliver rusket og “æltet” og hun trykker på ømme punkter. Der bliver i den grad taget fat, så det kan mærkes!! Der er kun godt at sige.”

Jørgen, konsulent

Føler mig reborn

“1000 tak for behandling i går. Det var bare så godt. Både ben og lyske er i bedre stand. Det har jeg ikke prøvet før, og resten af mig er totalt reborn. Synes lige du skulle høre, at det var så vellykket.”

Anette

Marianne kender min krop, og ved lige hvor der skal trykkes

”Min krop får ro af at blive behandlet af Marianne. Efter nogle gange, kender Marianne min krop og ved lige, hvor der skal trykkes. Jeg har også fået nogle værktøjer at arbejde med, som gør mig mere glad. Bare det at lære at lytte til sin krop!”

Lene K, 52 år

En personlig anbefaling

“Marianne er ikke blot min søster! Hun behandler mig jævnligt. Jeg har i flere år fået kropsbehandlinger af andre behandlere og har derfor et sammenligningsgrundlag, når jeg fremhæver Marianne som en rigtig dygtig behandler. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre.”

Annemarie, søster

Nætter med angstanfald og for lidt søvn er nu minimale

“Efter lang tids smerter i lænden og en øm hoftebøjer tænkte jeg at ManuVision var et forsøg værd. Havde før prøvet meget andet. Og ja det har virkeligt hjulpet mig til et stadie, der er til at holde ud. Og så med en stor sidegevinst: mine mange nætter med angstanfald og for lidt søvn er nu så minimale, at det ikke er værd at tale om. Så jeg kan varmt anbefale Marianne og ManuVision.”

Thorkild, 69 år

Fingrene er blevet meget bedre

“Kære Marianne. Lidt opmuntring til dit arbejde: Mine fingre er blevet meget bedre efter din behandling den anden dag. De ser næsten helt normale ud. Min datter har lige været her og blev også meget forbavset over at se fingrene så fine. Hilsen Ruth”

Ruth

Behandlingen har især hjulpet på lænderyg og ben

“Jeg kom i kontakt med Marianne Bachmann gennem en veninde, som havde fået rigtig god hjælp på en traumatisk skulderskade. Selv har jeg gener fra bevægeapparatet, følger efter en slidt skulder og efter en diskusprolaps i nakken, problemer omkring lænderyg og knæ efter mange år med løb.

Jeg har gået til behandlinger hos Marianne i en periode og har oplevet  overraskende god effekt. Overraskende, fordi jeg havde haft længere forløb hos forskellige fysioterapeuter før jeg kom til Marianne. Jeg oplever, at Marianne er rigtig god til at finde de steder, jeg har brug for behandling, og de sammenhænge, der er imellem mine forskellige smerter/skader. Hun respekterer min krops begrænsninger og smertetærskler.

Efter nogle ganges behandling har specielt min lænderyg og ben fået det betydeligt bedre. Jeg kan varmt anbefale Marianne og ManuVision.”

Susanne, pensioneret overlæge

Dybe vejrtrækninger og ManuVision har hjulpet på ømt ben og uro om natten

”I en del år blev jeg altid øm i venstre ben, efter at have gravet have eller lignende. Ømheden fortog sig dog altid efter noget hvile.

Efter min pensionering, blev benet et permanent problem: Jeg kunne ikke finde hvile i sengen om natten, da benet var ømt ligegyldig hvordan jeg lå. Når jeg skulle ligge på gulvet og rejse mig igen, skete det med stort besvær og ømhed. Det var også slut med at stige på cyklen på herre-manér.
Jeg fik behandling hos en fysioterapeut, som masserede benet, og som gav mig nogle øvelser at udføre hjemme. Massagen hjalp kortvarigt på ømheden, som kom igen. Det blev gentaget flere gange med samme resultat.

Efterfølgende hørte jeg om ManuVision hos Marianne. Det var ikke sådan, som jeg tidligere havde oplevet massage. Jeg skulle lære at trække vejret. Der var en forbindelse mellem bagdelen og hælen, hvilket passede med mine erfaringer.
Under Mariannes behandling skal man trække vejret dybt, mens man erfarer, hvor meridianbaner og andet ligger bl.a. for at fremme blodgennemstrømning. For mig og mit ben giver det en god mening.”

Svend, 73 år

Mariannes professionelle atmosfære gør mig tryg og behandlingen giver mig større kropsbevidsthed

”Efter et voldsomt styrt på cykel sidste år, har jeg været bange for at falde. Efter Marianne har løst op for spændinger, er jeg igen mere fri og har større glæde ved at køre på cykel.

Samtidig oplever jeg, at jeg har færre smerter i min krop, når jeg passer mit arbejde som operationssygeplejerske.

Marianne skaber en professionel og rar atmosfære, hvor jeg føler mig tryg, og hun er lydhør overfor mine ønsker og respekterer mine grænser.
Det er en rar oplevelse for både krop og sjæl – man skal tillade sig selv at give slip. Behandlingen giver større kropsbevidsthed og et dejligt velvære bagefter.”

Ditte, 58 år

Hoftesmerter er tryllet væk!

“Imponeret over dine hænder – og lidt forundret. Har slet ikke ondt eller ubehag omkring min højre hofte i dag. Du har tryllet det væk for nu.”

Susanne, 43 år

Angst og spændinger efter trafikuheld – Marianne lærer mig at trække vejret

“Det har givet mig en dybdegående ro i kroppen, at få ManuVision behandling af Marianne. Efter en trafikulykke og mange måneder på krykker, har Marianne hjulpet mig af med angst og spændinger, som har sat sig i kroppen. Jeg lærer at trække vejret helt ned i maven og at give slip på spændinger og ubehag i kroppen.

Når jeg har fået en behandling hos Marianne føler jeg mig lettere i krop og sind – jeg kommer af med hverdagens små og store bekymringer og jeg føler virkelig, at jeg forkæler mig selv ved at komme fast hos Marianne.”

Josefine, 25 år

Havde permanente smerter i ryggen

”I starten var jeg skeptisk. Jeg har haft ondt i ryggen i 10-15 år og har tidligere prøvet en anden massør, som ikke kunne hjælpe mig, så jeg troede, at smerterne var permanente. Men nu har jeg ikke ondt i ryggen mere.

Det har været en proces at lære at trække vejret og forstå, hvordan man aktivt arbejder med i behandlingen. Resultatet er, at efter ca. 6 måneder har jeg ikke længere ondt i ryggen. Heller ikke når jeg har været i haven.”

Lene, 69 år

Skal du være min næste klient?

Jeg er klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med behandlingen. Du kan booke tid direkte via booking systemet, eller så kan du kontakte mig for at høre mere.