Træning

Jeg er uddannet certificeret ManuVision træner. En træningsform der rører og styrker hele kroppen.

ManuVision træning rører hele kroppen. Den giver styrke, bevægelighed og plads til den dybe vejrtrækning. Træningen kræver fokus, så den er også en mental pause fra stress og tankemylder – effekten på sindet er nærmest som en meditation.

Træningen kræver ingen forudsætninger, så du er sikker på at få godt udbytte uanset om du er ung eller gammel, og hvordan din nuværende fysiske form er.

Forbinder krop og hoved

Manuvision træning handler om at mærke sig selv. Vi arbejder med ro og tilstedeværelse, og du træner dit nærvær og din opmærksomhed gennem hele sessionen – fra en guidet meditation i starten af timen og stræk i slutningen af timen. I træningen lytter vi til kroppen og lærer at mærke vores grænser og sansninger.

Ved hver træning arbejder vi hele kroppen igennem – fra ansigtsmuskler til tærerne.

Vi arbejder både med muskler og bindevæv, stimulerer kredsløbet, styrker vores kernemuskulatur og gør alle vores led smidige. Træningen veksler mellem dynamiske øvelser, der får pulsen op, og dybe stræk, der afspænder kroppen.

Manuvision træning fungerer som en selvbehandling

Træningen er et godt supplement til kropsterapi, fordi du under træningen arbejder direkte med spændingerne bag de fysiske og psykiske gener, du går til behandling for. Man kan betragte det som en selvbehandling.

Under træningen går vi ind i sammentrækninger, der er årsag til spændinger og smerter. Vi træner det frie åndedræt, der hjælper os til at give slip på stress og muskelspændinger

Vi træner nervesystemets fleksibilitet – evnen til at veksle mellem at være i ro og være på vagt, og vi konfronterer de steder, hvor vi falder sammen, fordi vi mangler styrke i muskler og led.