Jeg tilbyder forskellige ydelser, der passer til dit behov. Hvad du har brug for, og hvor du står i livet.

Nakkesmerter

Forløb: Stress, angst, PTSD

ManuVision er centrum for et af de første forskningsprojekter i kropsterapi, da ManuVision har udviklet teknikker, der afhjælper forstyrrelser i nervesystemet, der følger af chok og traumer.

Kropsbehandling

Med ManuVision kropsbehandling bliver hele din krop behandlet fra fod til isse. Jeg afspænder kroppens låste områder ved hjælp af forskellige massageteknikker samt tryk på zone- og akupressurpunkter.

Træning

Træningen er et godt supplement til kropsterapi, fordi du under træningen arbejder direkte med spændingerne bag de fysiske og psykiske gener, du går til behandling for. 

Foredrag

Mangler du et indslag til din workshop-dag? Eller trænger din arbejdsplads til et friskt pust? Lær hvordan du kan bruge kroppen til at få styr på tankerne, og hør hvordan kroppen styrer din hjerne. 

Min krop får ro af at blive behandlet af Marianne. Efter nogle gange, kender Marianne min krop og ved lige, hvor der skal trykkes. Jeg har også fået nogle værktøjer at arbejde med, som gør mig mere glad. Bare det at lære at lytte til sin krop!

Lene, 52

Efter lang tids smerter i lænden og en øm hoftebøjer tænkte jeg at ManuVision var et forsøg værd. Havde før prøvet meget andet. Det har virkeligt hjulpet mig – med en stor sidegevinst: Mine mange nætter med angstanfald og for lidt søvn er nu minimale.

Thorkild, 69